Suositukset

(c) Karoliina Paavilainen
(c) Karoliina Paavilainen

Kiitos kovasti viimeisestä. Palaute koko illasta on ollut erittäin hyvää ja varmasti monelle jäi hauskana asiana mieleen uuden johtajansa esiintyminen tanssikilpailussa. Koska meidänkin ryhmälle on vaikea keksiä ohjelmaa josta kaikki pitäisivät (esim. konsertti, teatteri) oli tämä — show erittäin onnistunut. Siihen voi joko heittäytyä mukaan tai tyytyä katsomaan ammattiparin kaunista esitystä, kummassakin tapauksessa lopputulos on viihdyttävä.

– Marko Viljamaa, Ravintolapalvelujohtaja, Päijät-Hämeen koulutuskonserni


 

…Se (esitys) oli täysi menestys! Tuntien joskus hieman jäyhän, monelta eri organisaatiotasolta koostuvan yleisön, niin saitte sen kyllä innostumaan.  …Yleisöllä oli hauskaa ja nautimme kaikki koko esityksestä – jälkeenpäin on tullut ainoastaan hyviä kommentteja ohjelmasta.Kiitän teitä molempia, olitte innostavia ja ammattimaisia!

– Kirsi Siitonen, Asiakkuus- ja markkinointipäällikkö, Automaa


 

Esitystänne on kovasti kehuttu, näyttäväksi ja ammattitaitoiseksi. Kiitos vielä todella paljon panoksestanne gaalailtaan!- Johanna Manninen, Seurakehittäjä, Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry

 


 

Kiitos teille kun tulitte esiintymään. Esitys oli ihan mahtava… Vaikka varoitusaika oli lyhyt niin silti saitte hienon ja tilanteeseen sopivan ohjelman aikaiseksi, Kiitos!!

– Sara Schroderus, Lahti (esiintyminen kyläjuhlilla)