Ohjelmisto

LatinalaistanssitDSC_0700

Latinalaistanssishow on upeine asuineen räiskyvä ja tunnelmallinen ohjelmanumero. Esityksen kesto on n.20 minuuttia, ja se sopii erinomaisesti joko juhlien pääohjelmanumeroksi, tai osaksi suurempaa kokonaisuutta. Esitettäviä tansseja voivat olla cha cha, rumba, paso doble ja jive. Latinalaistanssien lisäksi samassa tilaisuudessa voidaan esittää myös vakiotansseja tilaajan toiveiden mukaisesti. Esitys voidaan räätälöidä haluttuun teemaan tai musiikkiin.

Vakiotanssit

Vakiotanssit sopivat tyylikkäisiin tilaisuuksiin. Pitkät iltapuvut täydentävät hienostuneen ja näyttävän shown. Vakiotansseja ovat mm. hidas valssi, foxtrot ja tango. Esityksen kesto on n. 20 minuuttia. Myös vakiotansseissa esitys voidaan räätälöidä haluttuun teemaan tai musiikkiin

esitys2

Tanssinopetus

Tanssinopetus osallistaa vieraat ja sulattaa jään. Helposti seurattava ja ammattimainen opetus viihdyttää ja liikuttaa. Upea kokonaisuus on myös opetus+esitys, jonka osiot voivat tapahtua tapahtuman eri vaiheissa. Tanssinopetuksessa on paljon vaihtoehtoja, ja se sopii myös pienryhmille tai pareille. Teemme koreografioita mm. persoonallista häätanssia varten.

Esiinny itse

Haluaisitko tanssia ammattilaisen kanssa? Esitys, jossa juhlien avainhenkilö esiintyy yhdessä ammattilaisen kanssa etukäteen harjoitellun tanssin, on erittäin puhutteleva. Kuljetamme oppilaan kädestä pitäen läpi unohtumattoman esiintymisprosessin. Tällaiseen ohjelmanumeroon on syytä varata riittävästi aikaa harjoittelua varten.